CSILLAGFÉNY
Energiakezelés. Jóslás. Ásványok, ékszerek programozása.
 
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Kapcsolattartás

Kedves Látogató!

A kapcsolatot a következő módokon tudod felvenni velem.

E-mail címem: csillagtenger@gmail.hu

"Levélküldő" menüpont

Telefonszámom: 06 30 8623352

Facebook oldalam: Zámbó Mária

 
Kézműves ékszereim.

 
Programozott ékszerek

 
Ásványok programozása

 

                       

 

 

Ásványok programozása


 

Az ásványok csodás képződményei a természetnek.

 

Viselésükkel egyensúlyban tarthatjuk energiarendszerünket, megőrizhetjük egészségünket. Környezetünkben tartva, az egész helységben kifejtik hatásukat. Beprogramozhatóak céljaink elérésnek segítésére.


Alapállapotban minden kristály a saját programját sugározza a külvilág felé, melyet az Anyaföld adott neki. Meg vannak nekik azonban azok a különleges tulajdonságaik, hogy felveszik a környezetük rezgéseit. Ebbe a negatív rezgések is beletartoznak. Negatív rezgés pl, ha veszekedés történik a helységben, vagy a televízióban egy krimi megy, ha félelmek, aggódás gyötör bennünket. Ha ez megtörténik, onnantól kezdve a negatív rezgéseket sugározzák kifelé, ami nem jó nekünk. Ezért nagyon fontos a kristályaink megtisztítása 1-2 hetente a negatív hatások mennyiségétől függően.


 

Kristályaink beprogramozásával elérhető, hogy ne vegyék fel a számunkra nem hasznos rezgéseket. A programozás különböző célokkal történhet. Lehetséges fogyás céljából, könnyebb tanulás érdekében, akaraterő növelésére, dohányzásról való leszokás megsegítésére . Programozhatunk a könnyebb gyógyulás érdekében, orvosi kezelések mellett alkalmazva. Alkalmazhatunk programozott ásványokat bőség, jobb anyagi lehetőség megteremtésére.


 

Minden olyan ékszer programozható, amely ásványt tartalmaz, vagy drótból készült. Kedves Olvasó, ha vágysz arra, hogy neked is legyen programozott ékszered, beszéljük meg mit szeretnél és én beprogramozom neked. Ehez az ásvány ékszereket itt találod, illetve böngészhetsz itt,  http://ekszer-rockshop-aprosagok.unas.hu/spl/773058/Drotekszerekahol drótból készült ékszereket is találhatsz.

Egy programnak a hatása addig tart, míg az ásványnak vagy drótékszernek nem adok más programot.

 

                                         

Ha van saját ásványod, melyet szeretnél programoztatni, azt is elhozhatod.

A szolgáltatás ára 1500Ft programonként egyaránt ha az én termékeim közül vásárolsz, vagy ha a sajátodat hozod is el. 

 

 
Weboldalak az ásványok, szimbólumok hatásairól
 
Vendég számláló
Indulás: 2017-12-31
 
Lábléc
 

MYBEAUTYSALON - A szépség és egészségteremékek, amiket használok, és kedvezményesek. - MYBEAUTYSALON    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    MYBOOKCLUB - KÖNYVEK, KÖNYVEK, ÉS KÖNYVEK - MYBOOKCLUB    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan! Debrecen, befektetési ingatlanok várnak! Boldog Újévet kíván a Simonyi ingatlan!    *****    KÖNYVCLUB - VÁSÁRLÁS, OLVASÁS, AJÁNLÁS, KRITIKA - KÖNYVCLUB    *****    Téged is vár a Darius Lovasközpont! Csatlakozz hozzánk, alapíts istállót és versenyezz a lovaiddal!    *****    Little Corner // portálépítés, portálszépítés, fejlécek, designok és css kódok // Little Corner    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Karácsonyi spin off epizód Annàcska és barátnõi történetébõl és egyéb friss szösszenetek:)    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és aktuális posztjai a blogon:)    *****    Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj